Van den Berg Personal Training

Van den Berg Personal Training

Welkom bij Van den Berg Personal Training! Mijn naam is Thomas, 25 jaar en gecertificeerd personal trainer met een passie voor het helpen van mensen met het bereiken van hun fitnessdoelen. Voordat ik op mijn 18e begon met krachttraining had ik een ongezonde levensstijl waardoor ik ongemotiveerd was, overgewicht had en erg onzeker was. Ik had nooit verwacht dat fitness en een ander eetpatroon zo veel impact kon hebben op mijn leefwijze. Ik kreeg weer energie, motivatie en voelde me voor het eerst zelfverzekerd in mijn eigen lichaam. Voorheen droeg ik alleen losse kleding en wilde ik bijvoorbeeld niet naar het strand met mijn vrienden wetende dat mijn shirt uit zou moeten. Hier hoef ik mij nu niet meer druk om te maken. Nu ben ik gemotiveerd om andere mensen te helpen om op hun eigen manier zelfverzekerd in hun vel te zitten.
 
Ik maak samen met jou gepersonaliseerde trainingsprogramma’s die aansluiten bij jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wil worden, ik ben hier om je te begeleiden op jouw reis naar een gezondere levensstijl. Samen gaan we aan de slag met het opstellen van op maat gemaakte realistische doelen en een plan van aanpak om deze doelen te bereiken. De trainingen die ik maak zijn uitdagend en divers en ik zal je motiveren om het beste uit jezelf te halen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter die toe is aan iets nieuws, ik sta voor je klaar!
 
Ook wanneer je last hebt van lichamelijke klachten kan ik je helpen. We kijken samen wat de beste aanpak is voor de desbetreffende klacht(en). Dit kan in de vorm van gepersonaliseerde training en/of een behandeling. De behandelwijze is opgesteld aan de hand de nieuwe anatomie die ik geleerd heb tijdens mijn hieronder genoemde opleidingen. Hierbij werk ik met het manipuleren en insturen van het myofasciale systeem, bestaand uit spieren en bindweefsel.
 
Behaalde diploma’s:
  • Personal Trainer Pro
  • Personal Trainer Flexibility
  • Medisch Fitness Rug-, Schouder- & Knieklachten
  • Orthopedische Revalidatie
 
Ben je geïnteresseerd? Neem dan nu contact op voor een gratis intake! Stuur gerust een mail naar vdbergpersonaltraining@gmail.com, ook voor eventuele vragen.
 
 
Tarieven
 
Personal Training pakket, 12 één op één trainingen van 60 minuten:                         €840,-
 
Losse één op één training van 60 minuten:                                                                 €75,-
 
Losse behandeling van 45 minuten:                                                                            €70,-