Beste sporters

Beste Sporter van Fitness Fitaal,
 
 
Hoop dat u in orde en gezond bent.
 
Helaas, door de genomen overheidsmaatregelen vanwege het Corona virus hebben wij zoals bekend is, onze deuren moeten sluiten. Met pijn in ons Fitness Fitaal hart is tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag 21 april j.l. de tijdelijke sluitingsmaatregelen met 3 weken verlengd.
Dit heeft voor veel ondernemers hele grote financiële consequenties!
 
Een bizarre situatie, die voor iedereen vaag en onduidelijk is en veel vragen oproept. Vooral rijst de vraag van leden; waar heb ik wel of geen ‘recht’ op gezien mijn abonnement, waarvoor ik een contract heb getekend ? Met deze materie zijn wij druk bezig. Het onderzoeken naar een gepaste compensatie regeling voor al onze leden. Zodra de overheid en onze branchevereniging hierop een helder en duidelijk antwoord heeft, communiceren wij dit naar onze leden.
 
Tóch, willen wij de leden vriendelijk verzoeken (indien mogelijk) wanneer u uw maandelijks abonnement aan de receptie voldoet. Deze over te maken naar;
NL 68 RABO 0102586322  Ten name van Fitness Fitaal o.v.v. uw naam en het lidnummer. Dit waarderen wij enorm. Onze dank hiervoor!
Momenteel zijn wij bezig met het opknappen en het grondig reinigen van Fitness Fitaal. Daarnaast houden we ons bezig met het ontwikkelen van nieuwe lessen e.d. Houdt onze website en social media in de gaten………..
 
Wij hopen verder om geduld, begrip en loyaliteit te hebben, voor deze zeer abnormale situatie! 
 
 
Mocht u vragen hebben, laat het ons weten via info@fitnessfitaal.nl
 
 
Blijf Gezond, Blijf Bewegen & Blijf Fitaal!!!
 
Sportieve groeten,
 
Team Fitness Fitaal
 
WE     CAN’T     SPELL     S    CCES     WITHOUT
U